Politika

Mit kerestek a szegedi szocik Brüsszelben?

Mit kerestek a szegedi szocik Brüsszelben?

2017. november 22., szerda
Mit kerestek a szegedi szocik Brüsszelben?

Nem csak önkormányzati képviselők és egy alpolgármester, hanem még Szabó Sándor országgyűlési képviselő is kiutazott. Na de miért?

Első ránézésre "jutalomutazásnak", vagy sima kampány-akciónak tűnik a szocialisták brüsszeli útja. Újhelyi István volt a vendéglátójuk (nyilván), aki el is dicsekedett a vendégeivel.

"Szegedi delegációt látok vendégül ezekben a napokban Brüsszelben, köztük számos önkormányzati képviselőt és a megyei jogú város egyik alpolgármesterét is."

- írta ki közösségi oldalára a politikus, aki hozzátette, "a két szegedi körzet indulóinak személye nem képezheti alku tárgyát az ellenzéki tárgyalások során." Futotta egy rövidkesajtótájékoztatóra is. De még milyenre!Gyakorlatilag semmilyen új információ nem hangzott el ezen a tájékoztatón, nehéz is lenne kiemelni akár csak egyetlen mondatot is. Azért megmutatjuk, hogy lássák a saját szemükkel:

Marad a kérdés tehát, miért kellett egy ekkora létszámú szegedi delegációnak Brüsszelbe utaznia? Miről és kivel tárgyalhattak valójában?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.