Bulvár

Mégsem csapott le a macskák réme Szegeden

Mégsem csapott le a macskák réme Szegeden

2017. november 3., péntek
Mégsem csapott le a macskák réme Szegeden

Minden jel arra mutat, hogy fellélegezhetünk, ugyanis elmaradt a tömeges állatkínzás.

A múlt hét végén ütött ki a riadalom az állatbarátok között, amikor olyan hirdetések keringtek a neten, hogy fekete macskákat keresnek Halloween-bulikra Szegeden és környékén.

Ahogy azt portálunk megírta

, az állatvédők is a sötétben tapogatóztak, ugyanis fogalmuk sem volt, hogy miért akartak többen ilyen hirtelen házi kedvenceket gyűjteni. „Sem az angolszász területekről származó ünnephez, sem a Mindenszentekhez és a halottak napjához nem szükségesek állatok” – fejezte ki aggodalmát a SZEGEDmának

Seres Zoltán

, az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője, aki csak remélni tudta, hogy babona, vagy egyéb megszállottság miatt senki nem használ és áldoz fel fekete macskákat a napokban. Mára lehiggadtak a kedélyek, és úgy tűnik, erre minden ok meg is van. A megyei rendőr-főkapitányság érdeklődésünkre elárulta, nem érkezett hozzájuk a témában bejelentés, és tudomásuk sincs arról, hogy bármilyen állatkínzás történt volna a térségben. Éppen ezért elképzelhető, hogy csak néhány, magát viccesnek tartó figura akart pánikot kelteni a szellemek éjszakája előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.