Bulvár

Lilában pompázott a Rektori hivatal – Fotókkal mutatjuk, miért

Lilában pompázott a Rektori hivatal – Fotókkal mutatjuk, miért

2017. november 16., csütörtök
Lilában pompázott a Rektori hivatal – Fotókkal mutatjuk, miért

Egy világnap alkalmából öltöztették lilába csütörtök este Szegeden, a Rektori hivatal épületét.

A koraszülöttek nemzetközi színére „festették” az intézményt a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány szervezésében. Ez idő alatt a szolgálat mentőautójával is találkozhattak a szegediek. Mint

korábban megírtuk

, az alapítvány közös ünneplésre invitált a világnap és a szolgálat fennállásának 25. évfordulója alkalmából. A programok sora itt nem ért véget, november 18-án 10 és 16 óra között a Rektori hivatal előadásoknak, gyermekprogramoknak és különböző szervezetek bemutatkozásának ad teret. A Korábban Érkeztem Koraszülött Intenzív Osztály Alapítványa november 17-én 17 órától a dómot öltözteti lila fényáradatba. Ezt megelőzően a dóm látogatóközpontjában a “Mentorházak és mentorhálózat kialakítása koraszülöttek és családjaik számára a Dél-alföldi régióban” projekt nyitókonferenciájának keretében szakemberek tartanak előadásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.