Közélet

Korrupciós gépezetet működtettek a szocialisták, a szálak Szegedre is elvezetnek a Fidesz szerint

Korrupciós gépezetet működtettek a szocialisták, a szálak Szegedre is elvezetnek a Fidesz szerint

2017. november 8., szerda
Korrupciós gépezetet működtettek a szocialisták, a szálak Szegedre is elvezetnek a Fidesz szerint

Több milliárdos szocialista mutyi-hálózatról tartott sajtótájékoztatót szerdán Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője. Szolnok, Szeged és Budapest is érintett a milliárdos hálózatban – állítja Budai.

3 milliárdnak veszett nyoma a szoci bűnszervezetben

Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján példaként hozta a Czeglédy-ügyet, megjegyezve: "a Czeglédy Csaba szombathelyi önkormányzati képviselő által irányított bűnszervezet" több mint 3 milliárd forintot tüntetett el.

Jelentős a károsult diákok száma, és nyilvánosságra került, hogy idős munkavállalókat is megkárosítottak

- közölte, kijelentve: a szálak az MSZP-hez és a DK-hoz vezetnek, és alaposan feltételezhető, hogy az eltűnt pénz jelentős része e két párt kasszájába vándorolt. A fideszes képviselő szerint a Czeglédy-ügy Gyurcsány Ferenc DK-elnök és a baloldal korrupciós ügye, Czeglédy Csabának pedig semmi más feladata nem volt, mint hogy kampánypénzt állítson elő Gyurcsány Ferencnek és a szocialistáknak.

11 milliárdnak veszett nyoma Szegeden

Beszélt a Szeviép-ügyről is, úgy fogalmazva: ebben a szintén "a szocialistákhoz vezető korrupciós ügyben" több mint 11 milliárd forint kár keletkezett, több száz vállalkozót tettek tönkre azzal, hogy a mai napig nem fizették ki őket.

Az ügyben a szálak két MSZP-s politikushoz -BotkaLászlóhoz és Ujhelyi Istvánhoz - vezetnek

- mondta Budai Gyula. A 2010-es választás előtt milliós nagyságrendben talicskázták ki a pénzt a Szeviépből és juttatták valószínűleg az MSZP pártkasszájaba - tette hozzá.

Kimetrózták a milliárdokat

A politikus kitért a 4-es metró beruházására is, amelyről azt mondta:

a projekt összegének egyharmadát elcsalták,

az ügy mögött is megtalálható Gyurcsány Ferenc, a szocialista párt és a volt SZDSZ-es vezetés. (MTI) https://www.youtube.com/watch?v=40YmlGyb_wM

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.