Bulvár

Körözött bömöst fogtak Röszkén

Körözött bömöst fogtak Röszkén

2017. november 3., péntek
Körözött bömöst fogtak Röszkén

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás – írta a police.hu

Egy német állampolgárságú férfi november 2-án egy BMW X5 vezetőjeként akarta az országot elhagyni Röszkénél. Az ellenőrzés megállapította, hogy az autó szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt Németország körözi. Kiderült továbbá, hogy a jármű rendszáma és alvázszáma nem eredeti, valamint a forgalmi engedélyt és a törzskönyvet nem az illetékes hatóság töltötte ki. A rendőrök a gépkocsit lefoglalták. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés és közokirat-hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a 34 éves férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.