Közélet

Pecabirodalom épülhet állami támogatással Szegeden

Pecabirodalom épülhet állami támogatással Szegeden

2017. november 9., csütörtök
Pecabirodalom épülhet állami támogatással Szegeden

Mintegy 300 millióból építene horgászbirodalmat a városban a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. Már, ha nyernek egy pályázaton.

TOP-os pénzre pályázik Szeged, ha nyernek, akkor aPartfürdőben kishajó kikötő és horgász versenypálya is lesz, két játszótérrel, valamint strandfoci és strandröplabda pályával. Ha minden jól megy, és kormányzati támogatással megérkezik a pénz is, akkor jövő év végére fejezhetik be a munkát a területen. Vélhetően ezt a pályázatát is támogatni fogja a Kormány Szegednek, hiszen eddig kb. 100 milliárddal tolták meg a várost - ahogy ezt korábban

EBBEN a cikkünkben megírtuk

.

Így építi fel Szegedet az Orbán-kormány

Miközben Botka László és az MSZP összehozott 25 milliárdnyi adósságot, és Kecskemétig üldözte a Mercedest, az Orbán-kabinet rendesen a város hóna alá nyúlt. Mutatjuk is, mennyire. Csak idén cirka 50-70 milliárd forinttal tolta meg Szegedet az Orbán-kormány.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.