Sport

Kézilabda: újabb spanyol világbajnok költözhet Szegedre

Kézilabda: újabb spanyol világbajnok költözhet Szegedre

2017. november 22., szerda
Kézilabda: újabb spanyol világbajnok költözhet Szegedre

Sajtóhírek szerint a 2018-as nyári átigazolási időszakban játékost cserélhet a BL-címvédő Vardar Szkopje és a MOL-Pick Szeged.

Macedón sajtóinformációk szerint 2018 nyarán távozik a MOL-Pick Szeged horvát átlövője, Denis Buntic és pótlására a Bajnokok Ligája címvédőjétől igazolhat a szegedi együttes, sőt arra is megvan az esély, hogy ez egy játékoscsere keretein belül történik meg -

írja a hetmeteres.com

. Ez a csere Sergei Gorbokot és spanyolok világbajnok átlövőjét, Jorge Maquedát érintené, akit a hírek szerint több német klub is megkörnyékezett, ám úgy tűnik, a MOL-Pick Szeged lehet a befutó. Gorbok két szezon után térhetne vissza Szkopjéba, ám az ő átigazolása közel sem tűnik olyan valószínűnek mint Maquedáé. Maqueda 2013-ban világbajnoki címet nyert a spanyol nemzeti együttessel, amely csapatnak szintén tagja volt a jelenleg is Szegeden játszó kapus, Jose Manuel Sierra is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.