Sport

Kézilabda: tíz közte a Balatonfüred ellen + FOTÓK

Kézilabda: tíz közte a Balatonfüred ellen + FOTÓK

2017. november 14., kedd
Kézilabda: tíz közte a Balatonfüred ellen + FOTÓK

Hozta a kötelezőt a MOL-PICK Szeged az NB I-ben, Juan Carlos Pastor csapata tízgólos különbséggel verte a Balatonfüredet.

Három hazai pályán elszenvedett vereséget követően lépett pályára a MOL-PICK Szeged a Balatonfüred ellen az újszegedi sportcsarnokban. A szegediek keretében nem volt Pedro Rodriguez, valamint a mandulagyulladással küzdő Matej Gaber. Stefan Sigurmansson gólja nyitotta a találkozót, majd két gyors akcióból egyenlített a Balatonfüred. (2-2) Ezt egy hatos szegedi futás követte, így negyed óra után Kasparek szerencsés gólja csak arra volt elég, hogy ötgólosra csökkentse a különbséget. Négynél közelebb csak a félidő hajrájára tudott felkapaszkodni a vendég gárda, azonban a szünet után szerzett négy gyors találat tulajdonképpen eldöntötte a meccset, hiszen az izlandi szélső újabb góljával már 20-13-ra vezetett a PICK. A Szeged a végére még többet tudott közétenni, a Tisza-parti mezőnyjátékosok közül csupán ketten nem találtak be, és végül magabiztos, tízgólos győzelmet könyvelhettek el Balogh Zsolték. A MOL-PICK Szegedre vasárnap egy óriási kihívás vár, hiszen a Barcelona érkezik az újszegedi sportcsarnokba a Bajnokok Ligája csoportkörének következő fordulójában.

Férfi kézilabda NB I, 10. forduló

MOL-PICK Szeged - Balatonfüredi KSE 31-21 (16-13)

Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: B.Pech Katalin, Vágvölgyi Mária.

MOL-PICK Szeged:

Sierra - Sostaric 4, Buntic 2, T. Petrus 1, Bánhidi 1, Källman 1, Skube 2. Csere: Sego (kapus) 1, Gorbok 4, Sigurmannsson 7/4, Zhitnikov 1, Blazevic, Balogh 1, Zubai 1, Bodó 4, Fekete B. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

Balatonfüred:

Fazekas - Hornyák 3/3, Topic 3, Németh B. 1, Kasparek 6, Semenov, Bóka. Csere: Bősz (kapus), Kemény L. 1, Karvatski 1, Debreczeni 2, Máthé 1, Horváth L. 1, Varsandán M. 1, Déber 1. Vezetőedző: Csoknyai István.

Hétméteres:

4/4 ill 3/3.

Kiállítás:

10 perc ill. 8 perc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.