Meteor

Hideg idővel köszönt be a december!

Hideg idővel köszönt be a december!

2017. november 30., csütörtök
Hideg idővel köszönt be a december!

Többfelé napközben is mínuszokra kell számítani, a leghidegebb órákban néhol mínusz 10 foknál is hidegebb lehet.

Pénteken a zúzmarás köd napközben mindenütt feloszlik. Nagyjából az ország középső felén gyengén felhős, napos, csapadékmentes lesz az idő – írja az MTI. A Dunántúl északnyugati részein és a keleti megyékben több lesz a felhő, csapadék azonban ott sem várható. A leghidegebb órákban általában mínusz 6 és plusz 1 fok között alakul a hőmérséklet, de az északi havas, derültebb tájakon akár mínusz 10 fokig is lehűlhet a levegő. A

nappali maximumok mínusz 1 és plusz 6 fok között alakulnak

, (fagypont körüli értékek az északi, havas részeken lehetnek). Szombaton reggel foltokban párás, ködös lesz a levegő. Délkelet felől a Dunától keletre megnövekszik a felhőzet, a Tiszántúlon helyenként eső, havas eső is előfordulhat. Időnként megélénkül a szél.

A minimumhőmérséklet többnyire mínusz 8 és mínusz 2, a szélvédett, havas tájakon mínusz 8 és mínusz 12 fok között valószínű.

Napközben általában 0-4 fokig emelkedik a hőmérséklet, a tartósabban ködös részeken viszont csak mínusz 3 és mínusz 1 fok között lesznek a maximumok. Vasárnap a ködfoltok feloszlása után a Záhony-Barcs vonaltól délkeletre borult lesz az ég. Másutt több lesz a napsütés.

A szél helyenként megerősödik.

A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 6 és plusz 1, a szélvédett, havas tájakon mínusz 8 és mínusz 12 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet általában 0 és plusz 4, a tartósabban ködös részeken mínusz 3 és mínusz 1 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.