Közélet

Egyházgyalázás és vizuális orgia - nézze meg, miről írtunk!

Egyházgyalázás és vizuális orgia - nézze meg, miről írtunk!

2017. november 11., szombat
Egyházgyalázás és vizuális orgia - nézze meg, miről írtunk!

A Déli Szó huszadik számát november 10-től vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. A VIII. évfolyam huszadik száma november 10-én jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban.

Ízelítő a huszadik szám tartalmából:

– Egyházgyalázás a melegjogi beszélgetésen – Kényszergyógykezelés a szegedi gyilkosnak – Két éve mészároltak a terroristák Párizsban – Kidurrant a szegedi közbringa program – Vizuális orgia és családon belüli házasság – Búcsút int Szegednek a vadaspark sztárja Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket a deliszomagazin@gmail.com e-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. november 10-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.