ARC

Durván udvarolnak a fiúk a 13 éves aranytorkú Flórának

Durván udvarolnak a fiúk a 13 éves aranytorkú Flórának

2017. november 21., kedd
Durván udvarolnak a fiúk a 13 éves aranytorkú Flórának
Magyarországot és Szegedet képviseli Európa legnagyobb gyermek dalversenyén Kaunasba Tabatabai Nejad Flóra. Szerda hajnalban indul édesanyjával, de előtte elárult nekünk néhány titkot.

 

 

A 13 éves Flórának már komoly rajongótábora van, hiszen rengeteget szerepelt már az országos médiában. Először a TV2-n az Ének iskolájában kedvelhették meg a nézők, majd szerepelt a Sztárban Sztár + 1 kicsi című műsorban is. A kis tehetséget utolsó otthoni próbája alkalmával látogattuk meg szegedi otthonában.

- Már három éve szeretnék eljutni a Kaunas Talentra, mert ez a kontinens legnagyobb ifjúsági dalversenye. 33 országból több, mint száz énekessel kell majd versenyeznem

- meséli Flóra.

Az aranytorkú énekes számára nem idegenek a nemzetközi megmérettetések, hiszen több külföldi versenyen is sikeresen szerepelt már. Megnyert díjai alig férek el a konyhaasztalon.

Igazi tini némi hisztivel és sok udvarlóval

"Néha szoktam hisztizni, de hogy mennyire komolyan az attól is függ, hogy milyen dologról van szó, de általában ki szoktam magamnak könyörögni a dolgokat"

- meséli. - Anyuék megnyugszanak, de általában kell egy kis idő amíg meglágyul a szívük és azt mondják, na jó legyen - avat be a tinilét rejtelmeibe Flóra. - Igazából sok fiú udvarol nekem, de a legtöbbet visszautasítom mert sokszor durván, vagy ismeretlenül írnak rám. Úgy fogalmaznak, hogy szép vagyok, leszünk-e szerelmesek. Ilyenkor pár percre kicsit kiakadok, de hamar megnyugszom és akkor eldöntöm, hogy az ilyen üzeneteket, már meg se nézem és nem is kommentelek rájuk. Előfordul néha az is, hogy a suliban is udvarolnak, de most már meg tudom oldani az ilyen helyzeteket - avat be titkaiba a fiatal tehetség.

Gyógyszerész akar lenni, hogy szülei büszkék lehessenek rá

Flóra édesanyjával Radics Mónikával, testvérével és háziorvosként dolgozó iráni édesapjával Tabatabai Nejad Mohameddel él egy gyönyörű családi házban Szegeden. A lány, bár imádja a színpadot és csillogást, valamint a gyönyörű ruhakölteményeket, mégsem énekes szeretne lenni, ha felnő.

- Az éneklést soha nem szeretném abbahagyni, de

már ovis korom óta az a célom, hogy gyógyszerész legyek, az az álmom, hogy ez megvalósuljon.

Szeretnék bekerülni az egyetemre és azt jó eredménnyel elvégezni, hogy a szüleim az élet minden területén büszkék lehessenek rám - magyarázza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.