Közélet

Becsöngetés és eladás a Déli Szóban - lapozza online!

Becsöngetés és eladás a Déli Szóban - lapozza online!

2017. november 17., péntek
Becsöngetés és eladás a Déli Szóban - lapozza online!

A Déli Szó huszonegyedik számát november 17-től vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. A VIII. évfolyam huszonegyedik száma november 17-én jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban.

Ízelítő a huszonegyedik szám tartalmából:

- Minden szegedihez becsöngetnek - Darabonként adják el Szeged belvárosát - Dübörgő fesztiválok helyett valódi kultúrát - Amilyen a kétlábú, olyan a kutya - Kevesebbszer, de többet vásárolunk a neten - A hetediket is behúzta a Röszke Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket a deliszomagazin@gmail.com e-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. november 17-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.