Hírzóna

Baleset történt reggel az M43-as autópályán – Teljes útzár

Baleset történt reggel az M43-as autópályán – Teljes útzár

2017. november 4., szombat
Baleset történt reggel az M43-as autópályán – Teljes útzár

Kilenc autó ütközött össze, a balesetben többen megsérültek.

A baleset november 4-én történt az M43-as autópálya 56-os kilométerszelvényében a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhely közelében – írja a police.hu. A rendőrség a sztráda érintett szakaszát lezártá, a forgalmat a csanádpalotai lehajtónál Nagylak Közúti-határátkelőhely felé tereltél - közölte az MtI-vel Juhász Árpád, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a reggeli ködben kilenc személyautó ütközött össze, többen megsérültek. A rendőrség a sztráda érintett szakaszát lezárta, a forgalmat a csanádpalotai lehajtónál Nagylak Közúti-határátkelőhely felé terelik.

Túri Mihály

, Csongrád megyei vezető mentőtiszt a Délmagyarország érdeklődésére elmondta, 5 mentőegységgel vonultak a helyszínre, összesen hét sérültet láttak el, közülük hármat kellett kórházba szállítani. Az elsődleges információk alapján mindenki könnyű sérüléseket szenvedett, őket a makói kórház sürgősségi osztálya látta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.