Sport

Az utolsó nap vitte a prímet a Hódoknál

Az utolsó nap vitte a prímet a Hódoknál

2017. november 13., hétfő
Az utolsó nap vitte a prímet a Hódoknál

A Hód Úszó SE csapata is részt vett a Százhalombattán megrendezett rövidpályás OB-n. Szinte mindennap sikerült középdöntőt, avagy döntőt úszni a hódmezővásárhelyi csapatnak, mégis az utolsó nap volt a legerősebb, amikor is a női vegyesváltónak, valamint egyéniben Ugrai Pannának is sikerült döntőbe kerülnie.

A második napon a Hód Úszó SE vegyes váltója a döntőbe került, a csapatot Ugrai Panna, Zaka Maja, Garamvölgyi Csenge és Szentkereszty Cecília négyese alkotta, később a 8. helyen végeztek ezen a napon a lányok. Ugrai Panna 100 háton 1:02,95-öt úszott, így középdöntős lett, majd új korosztályos csúccsal a 10. helyet szerezte meg 100 vegyesen a döntőben. Szintén Ugrai Panna teljesítménye volt szembetűnő, aki 100 pillén a középdöntőben 14. lett 1:02,32-vel a következő napon. Idején rengeteget javított, ugyanis 1:04,23-al érkezett a versenyre. Az utolsó napon ismét hatalmasat úszott, 200 háton 8. lett. A 4X100as lány vegyesváltó szintén 8. lett, a tagok Ugrai Panna, Zaka Maja, Károlyi Fanni, es Szentkereszty Cecília voltak. Ádándi –Kiss Gyula, a csapat edzője úgy értékelte a versenyt, hogy a Hódok derekasan helytálltak Százhalombattán. Jó hangulatú verseny volt, ahol a fiatalok sokat tanulhattak, ugyanis náluk jóval idősebekkel versenyezhettek egy medencében. Csapatversenyben a 33. helyet szerezték meg, összesen húsz ponttal. A tréner kiemelte: egyéniben Szentkereszty Cecília és Ugrai Panna javított sokat az idején. A következő megmérettetés a hétvégén lesz, amelyre szép számmal neveztek a Hód Úszó SE versenyzői. A Naturtex Kupán remek versenyre, nagy küzdelemre lehet számítani a Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.