Bulvár

Áramtalanította a környéket a csengelei férfi

Áramtalanította a környéket a csengelei férfi

2017. november 8., szerda
Áramtalanította a környéket a csengelei férfi

Több mint 200 tanya és két cég telephelye maradt áram nélkül, miután egy csengelei férfi saját erdejében fát vágott és egy akác rádőlt a villanyvezetékekre.

A csengelei önkéntes tűzoltók november 7-én 10 óra körül jelezték a körzeti megbízottnak, hogy a település külterületén ismeretlen személy egy tíz méter magas fát vágott ki. Az akác ágai 200 méteres szakaszon megrongálták az elektromos vezetékeket, melyek a közútra estek, majd az út melletti avaron tüzet okoztak. A környékben mintegy 200 tanya és két cég telephelye maradt áram nélkül - írja a police.hu. A rendőrség megállapította, hogy a favágó az erdő tulajdonosa volt, a férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A Kisteleki Rendőrkapitányság a helybeli lakos ellen közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétsége és közérdekű üzem működésének megzavarása vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Az áramszolgáltató a vezetékrendszert néhány órán belül helyreállította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.