Bulvár

A szegedi szépség smink nélkül is gyönyörű

A szegedi szépség smink nélkül is gyönyörű

2017. november 2., csütörtök
A szegedi szépség smink nélkül is gyönyörű

Kis Gabriella a természetes szépséget előtérbe helyező Nemzet Szépén lett első.

Most pedig meg is mutatta, hogy néz ki smink nélkül és bátran állíthatjuk, hogy nem a kenceficék teszik gyönyörűvé a szegedi szépséget. „Ki tudok menni az utcára anélkül, hogy ki lennék festve, de szeretem, ha van egy olyan megjelenésem, amitől felfigyelnek rám” –

magyarázta a Szeretlek Magyarországnak

az ápolónőként dolgozó szépség.

Gabriella

azt is elmesélte, hogy reggelente mindössze két-három percet tölt a fürdőszobában szépítkezéssel, csak szempillaspirált és korrektort használ, valamint megigazítja a szemöldökét. Mint mondta, szeret sminkes videókat nézegetni az interneten, de nem azért, hogy húsz kiló sminket magára pakoljon. „Próbálok tanulni a rövid oktatófilmekből, hogy ne kövessek el komolyabb hibákat. Figyelek rá, hogy a smink természetes legyen és ne essek túlzásokba. Szerencsére meg is szoktak dicsérni a sminkhasználatom miatt, de persze mindig van hová fejlődni” – mesélte a Szeretlek Magyarországnak Kis Gabriella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.