Sport

A meglepetések versenye volt a Naturtex Kupa

A meglepetések versenye volt a Naturtex Kupa

2017. november 21., kedd
A meglepetések versenye volt a Naturtex Kupa

A hétvégén rendezték meg a Gyarmati Dezső Sportuszodában a Naturtex Kupát. A Hód Úszó SE pontversenyben a hetedik helyen végzett.

Ádándi-Kiss Gyula versenyzői közül Ugrai Panna 800 méter gyorson, és 400 méter vegyesen is aranyérmes lett. Zaka Maya első lett 200 méter mellen, és 100 méter mellen is. Bronzérmet szerzett 200 méter vegyesen és 400 méter vegyesen. Kancsár Mirjamnak csak a negyedik hely jutott. Horváth Ákos 200 méter pillangón első, 100 pillangón második lett, egyéni csúccsal. Barna Máté öt számban indult, és mindben javított az idején. Kovács Zétény négy számban indult a hétvégén, és mind a négyszer javított is. Mag Gergő 100 méter mellen harmadik lett, Szabó Bence javított, Pászti Milán pedig 50 százalékosan tudott teljesíteni a kupán. Borbás Gergő, Rauch Róbert és Csókay Lenke sem ért oda a dobogóra, azonban volt olyan, aki javított az eddigi időeredményén.

Csókay Miklósnak tizenöt versenyzője vett részt a kupán. Érmesek is voltak: Kérdő Luca élete első 800 gyorsúszásában a dobogó 2. fokára állhatott fel, míg Tót Emma 100 méteres mellúszásban bronzérmet szerzett. Az érmeseken kívül többen is pontszerző helyen zártak nagy egyéni csúcsokkal: Tésik Zsófia 100 háton, Hollós Fruzsina 100 mellen, Korsós Katalin 800 gyorson, 100 és 200 háton, Tót Emma 100 és 200 pillangón 200 vegyes úszásban, Keresztúry Fanni 100 mellen, Kérdő Luca 400 gyorson, Csécs Lili 800 gyorson.

Bajusz Andi csoportjából csak páran versenyeztek. Öten álltak rajthoz a 100 -as számokban, melyben mindenki egyéni csúcsot úszott. Csuka Noel Dávid 100 m mellen és gyorson, Szabó Marcell 100m mellen teljesítette a bronzjelvényes szintet. A csapat tagjai voltak még Szabó Nóra ,Bánfi Laura és Bánfi Brenda, akik szintén egyéni csúcsokkal támasztották alá az eddigi munkájukat.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.