Hírzóna

Rendőrkézen a rablás gyanúsítottja

Rendőrkézen a rablás gyanúsítottja

2017. október 6., péntek
Rendőrkézen a rablás gyanúsítottja

A szegedi nyomozók őrizetbe vettek egy 38 éves helybéli férfit, aki egy nőt akart kirabolni 2017 augusztusában, a városban - írja a police.hu.

A feltételezett elkövető augusztus 17-én 13 óra körül az egyik szegedi társasház lépcsőházában, a bejárati ajtó előtt a földre lökött egy nőt, majd elvette a vállán viselt oldaltáskáját. Egy férfi a bűncselekmény helyszínének közelében a támadótól az eltulajdonított vagyontárgyat visszaszerezte, majd azt átadta a sértettnek. A nyomozás megállapította, hogy a rablás bűntettének elkövetésével egy 38 éves helybéli férfi gyanúsítható megalapozottan. Őt a rendőrök október 2-án előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a terheltet őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a fenti eljárásban 300.000,- forint, azaz háromszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, amelyet ezúton visszavon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.