Közélet

Tuzson: harc lesz Brüsszellel a "Soros-terv" lesöpréséért

Tuzson: harc lesz Brüsszellel a "Soros-terv" lesöpréséért

2017. október 7., szombat
Tuzson: harc lesz Brüsszellel a "Soros-terv" lesöpréséért

Harc lesz Brüsszellel, a hosszú távú küzdelem célja, hogy a "Soros-tervet le lehessen most már söpörni az asztalról" - jelentette ki a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Tuzson Bence

hangsúlyozta: remélik, hogy a nemzeti konzultációnak erős üzenete lesz Brüsszel felé. A kormány politikája akkor tud sikeres lenni, ha azt a magyarok véleményére alapozzák - jegyezte meg. Az államtitkár szerint a rossz brüsszeli vezetés más irányba viszi az európai eszmét, mint ahogy azt az alapítók elképzelték. Nemzetekre épülő közösség helyett egy milliárdos tervét akarják végrehajtani - közölte. Azt mondta, Brüsszel a nemzetek megváltoztatására törekszik, ami biztonsági kockázatot jelent. A kormány az Európai Unió eszméjével egyetért, ez gazdasági érdek is. Magyarország a schengeni határok őrzésével egész Európát védi - hangsúlyozta Tuzson Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.