Közélet

Traktor égett Makónál, bálák gyulladtak meg Földeákon

Traktor égett Makónál, bálák gyulladtak meg Földeákon

2017. október 2., hétfő
Traktor égett Makónál, bálák gyulladtak meg Földeákon

Füst áramlott ki egy dokkban álló hajóból szombaton délután Szegeden - közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A szegedi tűzoltók érkeztek a helyszínre, egy vízsugárral fojtották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. Kigyulladt egy mezőgazdasági jármű vasárnap délelőtt Makó külterületén. A 4451-es úthoz riasztották a makói tűzoltókat, az egységek kiérkezésekor a traktor motortere és vezetőfülkéje égett. A raj rövid idő alatt elfojtotta el a lángokat, személyi sérülés nem történt. Harminc darab körbála égett vasárnap délelőtt Algyőn, a 47-es számú főút mellett. A szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltók végezték el a beavatkozást, amelynek köszönhetően a lángok nem okoztak károkat a környező épületekben, személyi sérülés sem történt. Földeák külterületén pedig a kiszáradt aljnövényzet kapott lángra, mintegy négy hektáros területen égett a tarló. A makói hivatásos egységek munkáját a földeáki önkéntes tűzoltók segítették. A tűzeset során személyi sérülés nem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.