Bulvár

Több mint ötven kilogramm marihuánát találtak Röszkén

Több mint ötven kilogramm marihuánát találtak Röszkén

2017. október 22., vasárnap
Több mint ötven kilogramm marihuánát találtak Röszkén

Összesen több mint ötven kilogramm marihuánát találtak a rendőrök egy szerb férfi és a montenegrói nő autójában elrejtve a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - közölte a rendőrség honlapján vasárnap.

A rendőrök péntekre virradóra egy belépésre jelentkező szerb férfi autóját vizsgálták át kábítószer-kereső kutya segítségével. A gépkocsi karosszéria-elemeibe rejtve 22 csomagban 18,744 kilogramm növényi törmeléket - a gyorsteszt szerint marihuánát - találtak. Egy montenegrói nő szombat reggel érkezett Röszkére. Autóját szintén kutya segítségével ellenőrizték, a jármű dupla padlólemezéből harminc csomagban 32,073 kilogramm kábítószergyanús anyag - feltehetően marihuána - került elő. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a szerb férfit és a montenegrói nőt őrizetbe vették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.