Vélemény

Temetés

Temetés

2017. október 24., kedd
Temetés

Az Orbán-fóbiás balliberális értelmiségi és politikai elitnek ugyanis a világméretűvé duzzadt szexbotrányról is csak a miniszterelnök és a Fidesz jut eszébe.

Hazánkat is elérte a nagy hatalmú producer, Harvey Weinstein szörnyűséges szexbotrányai által elindított lavina. Kérdéses, maga alá temet-e valakit a förtelmes görgeteg, de a politikailag impotens magyar ellenzék máris nehezen tud kikecmeregni alóla. Az Orbán-fóbiás balliberális értelmiségi és politikai elitnek ugyanis a világméretűvé duzzadt szexbotrányról is csak a miniszterelnök és a Fidesz jut eszébe. Az MSZP és a DK politikusnak csúfolt, fékezett habzású öltönyemberei bevették magukat a hozzájuk közel álló tévékbe, és ahelyett, hogy a nők kiszolgáltatottságáról, bizonyos iparágak embertelen és durva íratlan előmeneteli szabályairól, hatalmi kegyetlenkedéseiről értekeztek, netán azt elemezték volna, hogyan lehet feldolgozni és legyőzni az életre szóló traumát, és miként segíthet ebben a család vagy a társadalom, nem jutottak messzebb a „fideszezésnél”. Hogy „aszondják”: „az egész politikai környezet sem segíti a társadalmi vitát, hisz olyan kormánnyal, kormánypártokkal van dolgunk, akik a parlamentben rendre aláznak nőket”, így

Vadai Ágnest

,

Szél Bernadettet

vagy

Kunhalmi Ágnest

. A szálka és a gerenda... Tegyük félre egy pillanatra (félre lehet tenni?), hogy a szegedi szoci vezér,

Botka László

arrogáns stílusa miatt szaladt már ki sírva ellenzéki képviselőnő (családanya) a városháza díszterméből. Ebben az érzékeny témában megint semmiféle érdemi üzenetre nem futotta annak a díszes társaságnak, melynek amúgy az lenne a feladata, hogy alternatívát kínáljon a magyar társadalomnak. Mert nyilvánvalóan képtelen rá, töketlenségéből, kisszerűségéből, ostobaságából, ötlettelenségéből és felkészületlenségéből fakadóan. Marad a lökdösődés a soros gyászmenetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.