Közélet

Szent Mihály-nap: az üllésiek családias, bensőséges ünnepe + FOTÓK

Szent Mihály-nap: az üllésiek családias, bensőséges ünnepe + FOTÓK

2017. október 1., vasárnap
Szent Mihály-nap: az üllésiek családias, bensőséges ünnepe + FOTÓK

Mi kell egy jó hangulatú estéhez? Tábortűz, szalonnasütés, halk zene és találkozás a barátokkal – ez az üllési recept, ami minden évben hatalmas sikert arat.

Minden évben megtartják a Szent Mihály-napot Üllésen. A Vásártéren ilyenkor összegyűlik a nagyközség apraja-nagyja, hogy közösségépítés és a régi hagyományok ápolása céljából eltöltsenek egymás társaságában egy kellemes estét.

Nagy Attila Gyula

portálunknak elmondta, a rendezvényre minden alkalommal több százan látogatnak el. „Nekem ez az egyik kedvenc helyi ünnepem. Ugyan nem akkora volumenű, mintha egy nagykoncerten szórakoznánk, azonban ez a helyi emberek családias, bensőséges hangulatú eseménye. Felemelő érzés, amikor körbeüljük a tábortüzet, valamint halk zene és beszélgetés kíséretében szalonnát sütünk” – tette hozzá a település polgármestere. A programon többek között a rovásírással is megismerkedhettek az érdeklődők, akik számára kutyaügyességi parádét, tüzes körtáncot és ostorpattogtatást is tartottak. A Szent Mihály-nap ez alkalommal is jó hangulatban telt, az üllésiek kellemes órákkal búcsúztak el szeptember utolsó estjétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.