Közélet

Fidesz: Botka László belebukott szegedi botrányaiba

Fidesz: Botka László belebukott szegedi botrányaiba

2017. október 2., hétfő
Fidesz: Botka László belebukott szegedi botrányaiba

Botka szégyent hozott a városra. Szegednek újra erős, aktív, és lendületes polgármesterre van szüksége, ezért 2019-től új korszaknak kell kezdődnie - írta friss közleményében a Fidesz Szegedi Alapszervezete.

A szegedi Fidesz közleményét változtatás nélkül közöljük.

Botka László szegedi polgármester bedobta a törölközőt. Megbukott, majd sajtótájékoztatóján elmenekült az őt kérdező újságírók elől. Hétfőn végre kiderült, hogy Botka László nem csak a miniszterelnökségre, de Szeged vezetésére is alkalmatlan. Fél év alatt belebukott a saját botrányaiba, és abba a feladatba, amire ő jelentkezett be. Szeged polgármestere, Botka László ugyanolyan szocialista, mint a többiek. Alkalmatlan politikai vezető, útját pedig botrányok és korrupció-gyanús ügyek kísérik. Kiderült, hogy - a SZEVIÉP-ügyben milliárdokat loptak el a szegedi kisvállalkozóktól, - a parkolási botrány miatt Botka helyettese, kabinetfőnöke, jegyzője ül a vádlottak padján, - Botka László több millió forintos Rolex órát hord és a vagyonnyilatkozatból kifelejtett egy 25 milliós luxusterepjárót, - a szegedi polgármester évente többször is milliós luxusutazásokra jár, - a Mars téri piac ügyében 600 milliós csalás miatt folyik nyomozás, - a Cserepes sori piacon drasztikusan megemelték az árakat, - a Napfényfürdő botrányában, egy milliárdos vállalkozónak játszották át a város vagyonát, aki megfizethetetlenül megemelte a fürdő jegyárait. Mivel ezeket Botka László szegedi polgármesterként követte el, felelnie kell tetteiért! Botka László megfutamodásával szégyent hozott Szegedre, és szégyent hozott a szegediekre. A város új embereket, új politikát, és új lendületet érdemel. Szegednek újra erős, aktív, és lendületes polgármesterre van szüksége, ezért 2019-től új korszaknak kell kezdődnie.

Fidesz szegedi szervezete

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.