Közélet

Megjelent a Déli Szó tizenhatodik száma – lapozza online!

Megjelent a Déli Szó tizenhatodik száma – lapozza online!

2017. október 13., péntek
Megjelent a Déli Szó tizenhatodik száma – lapozza online!

A VIII. évfolyam tizenhatodik számát október 13-tól vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. A tizenhatodik szám október 13-án jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban. A tartalomban a nagyobb lélegzetvételű közéleti írások mellett helyet kapnak izgalmas, valamint közérdekű kishírek, szórakoztató anyagok, emberközeli, emberléptékű interjúk is, és természetesen az oktatás, a kutatás vagy a sport szerelmesei is megtalálják az őket foglalkoztató írásokat Szegedtől Mórahalomig, Deszktől Bordányig. Játékra is hívjuk olvasóinkat, hétről hétre értékes nyereményeket kínálunk.

Ízelítő a tizenhatodik szám tartalmából:

- Ultimátumot kapott a szegediektől Botka - Az egyetemisták a rezsim ellen - A boldog házasság többet ér az aranyaknál - Péter Szabó Szilvia előbb tanult meg énekelni, mint beszélni - Szegedi küldött az ENSZ-ben - A futballpályán kérte meg kedvese kezét Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeketadeliszomagazin@gmail.come-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. október 13-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.