Közélet

LEGO-val oktat a Motiváció Műhely

LEGO-val oktat a Motiváció Műhely

2017. október 4., szerda
LEGO-val oktat a Motiváció Műhely

Az építőjáték oktatási célú felhasználásáról rendez beszélgetést a Motiváció Műhely október 9-én.

Október 9-én, hétfő 17 órától a Campus emeleti termében a Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskola pedagógusai mutatják be a LEGO oktatási célú használatát a Motiváció Műhely szervezésében. A Motiváció Műhely programja az oktatás, esélyegyenlőség, innováció kulcsszavak metszetében található témákkal foglalkozik. Az interaktív előadások főként pedagógusokat, civilszervezeteket és oktatásügyben dolgozókat céloznak, de minden érdeklődőt szívesen látnak a szervezők. Közismert, hogy játékosan hatékonyabb a tanulás, ami minden bizonnyal még inkább igaz, ha egy közkedvelt játékról, a LEGO-ról van szó. A rendezvényen a Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskola néhány pedagógusa mutatja be, hogy milyen lehetőségeket kínál a LEGO oktatási programjába való bekapcsolódás.

Lukács Enikő

az alsó tagozatos matematikatanítás,

Szalay Balázs

a programozás, robotika,

Kácsor Katalin

a felső tagozatos szövegértés-fejlesztés terén gyűjtött tapasztalatait osztja meg a résztvevőkkel. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Részletek

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.