Sport

Labdarúgás: zsinórban negyedjére nyert a Dorozsma + FOTÓK

Labdarúgás: zsinórban negyedjére nyert a Dorozsma + FOTÓK

2017. október 28., szombat
Labdarúgás: zsinórban negyedjére nyert a Dorozsma + FOTÓK

A Kiskundorozsma ellen is pont nélkül maradt a Bordány, a dorozsmaiak negyedik egymás utáni meccsükön is három pontot szereztek.

A Kiskundorozsma hat veretlen, míg a Bordány négy nyeretlen találkozóval a háta mögött várta a két csapat egymás elleni találkozóját. Géczi Tibor korai csavarása után szükség volt Szűcs Marcell védésére is, aktívabban kezdte a meccset a hazai együttes, azonban az idő teltével egyre jobban játékba lendült a Bordány is - igaz, a homokhátiaknak alig tíz perc után cserélniük kellett, miután Dürgő Péter nem tudta folytatni a játékot. Negyed órához közeledve Gajdacsi Mátyás távoli szabadrúgása pattant meg a sorfalon, ami így a keresztlécre hullott, a lendületes kezdés után a félidő második fele már kevésbé látványos játékot hozott. Főleg a Bordány dominált, de nem tudott kidolgozott helyzetekig jutni a szünet előtt a vendég gárda - mi több, Szőke Péter szabadrúgásból csavart Szűcs Marcell kapujába, így négy perccel a pihenő előtt előnybe került a Dorozsma. A térfélcsere után Gajdacsi Mátyás másodjára is eltalálta a kapufát, ezúttal jóval közelebbről - ezt követően azonban nagyjából ugyanaz zajlott a pályán, mint az első félidőben, bár a hazaiaknak jóval több energiát kell fordítaniuk a védekezésre. Rendre jöttek a labdák középre, folyamatos nyomás alatt volt a dorozsmai védelem, de egyszer sem hibáztak Kiss Attiláék, majd szűk negyed órával a vége előtt Ottlik Márk jobb oldali beadását lőtte a jobb alsóba Cseh Richárd, így megduplázta csapata előnyét. A Bordány kedvét azonban ez sem szegte, továbbra is ment előre a gárda, ennek a rendes játékidő utolsó percében meg is lett az eredménye, Ábrahám Tamás ugyan nagyot tudott védeni egy fejes után, de a kipattanónál Szabados Dominik próbálkozásánál már tehetetlen volt. Két perce maradt a vendégeknek, hogy legalább egy pontot megmentsenek, de újabb helyzetig már nem jutottak. A Kiskundorozsma zsinórban negyedik győzelmét aratta, ezzel együtt hét meccse veretlenek Szőke Péterék, a következő fordulóban Sándorfalván roboghatnak tovább. A Bordány ezúttal is pont nélkül maradt, és ötödik meccsén sem tudott győzni - jövő szombaton az UTC vendégeként próbálhatnak meg javítania a homokhátiak.

Szeged-Kiskundorozsma, 150 néző
2017. október 28., 14.30
Kiskundorozsma
Bordány
Vége a mérkőzésnek.
Játékvezető: Tihanyi Gábor * Asszisztens: Kócsó Tibor Zsolt, Maurer János
2
-
0

Labdarúgó Csongrád megyei I. osztály, 11. forduló

Kiskundorozsmai ESK - Foliaplast-Bordány SK 2 - 1 (1-0)

Szeged-Kiskundorozsma, 150 néző. Vezette: Tihanyi Gábor (Kócsó Tibor Zsolt, Maurer János).

Kiskundorozsma:

Ábrahám - Kiss A. (Mészáros A., 72'), Molnár K., Cseh R., Szecskó, Ottlik, Takács A., Illés, Szabó T. (Katona, 61'), Géczi (Horváth T., 85'), Szőke.

Edző:

Szabó Zsolt.

Bordány:

Szűcs M. - Nagy T., Bárkányi, Kothencz L., Fodor, Dürgő (Veres, 11' - Szabados, 84'), K. Tóth, Culafic, Retek, Malatinszki, Gajdacsi.

Megbízott edző:

Sádt Tamás.

Gól:

Szőke (41'), Cseh (78') ill. Szabados (90').

Sárga lap:

Ábrahám (90') ill. Retek (77'). Szabó Zsolt:

"Nagyon küzdelmes mérkőzés volt, mindkét csapat felkészült a másikból. Mi egy játokt játszunk, fegyelmezetten visszaállunk és ebből kontrázunk. Az első félidőben ez hellyel-közzel sikerült, a szünet után viszont inkább védekezésre kényszerültünk, ez nem tetszett nekem. A Bordány mezőnyben ránk tudta kényszeríteni az akaratát, de a kapu előtti határozottságunk döntött. Azt szokták mondani, a szerencséért tenni kell, én úgy érzem, teszünk is ezért hétről-hétre. Azért dolgozunk, hogy minél hosszabb ideig kitartson a szériánk."

Sádt Tamás:

"Ameddig a helyzeteinket ilyen százalékban használjuk ki, addig nem fogunk pontot szerezni. Hetek óta ilyen formában vagyunk, ennek előbb-utóbb meg kell fordulnia."

Online közvetítésünk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.