Sport

Labdarúgás: ismét Baranyába utazik a HFC

Labdarúgás: ismét Baranyába utazik a HFC

2017. október 13., péntek
Labdarúgás: ismét Baranyába utazik a HFC

Ismét idegenben játszik bajnoki mérkőzést a Hódmezővásárhelyi FC, ez alkalommal Pécsnél egy kicsit tovább, egészen Szentlőrincig utaznak a kék-sárgák.

10 fordulót követően is első győzelmére hajt a Hódmezővásárhelyi FC csapata. A gárda számára nem kezdődött könnyen a szezon, öt döntetlen és négy vereség az eddigi mérleg. A legutóbbi fordulóban Pécsett vendégeskedett a gárda, ahol nem indult rosszul a csörte, Kökény gólja vezetést jelentett a HFC számára, ám aztán jött a fekete leves. „Nagyon szervezettek voltunk védekezésben. Habár a Pécs uralta a játékot, igazán nagy helyzetük csak 1-2 adódott. Sajnos az első félidei tizenegyes nagyon rosszkor jött, az még jogosnak mondható volt, de azt is megelőzhettük volna. Viszont a második tizenegyes nagyon véleményes volt. Mi sem tudtuk igazán, hogy mire fújták be. Összességében viszont nem kell bánkódni, mert a Pécs az egyik, ha nem a legjobb csapat, akivel játszottunk, és ha ellenük sikerült ilyen szervezetten védekezni és mozogni a csapatnak, akkor, ha ezt a hátralévő meccsekre is továbbvisszük, eredményesek lehetünk.” – mondta

Tóth József

. A NB III Közép csoportjának 10. játéknapján ismét idegenben játszik az alakulat, az úti cél most is Baranya megye lesz, csak kicsit messzebb, a Szentlőrinc otthonába látogatnak a fiúk. „Nehéz meccs lesz, mivel a Szentlőrinc egész jó formában van, és főként otthon nyeri a meccseit, de mi mindenképp győzni megyünk szombaton. Nekünk a biztos védekezésből kell kiindulni, remélhetőleg a hétvégén már le tudjuk hozni a meccset kapott gól nélkül. Nagyon koncentráltan kell játszanunk.” – véli a csapat játékosa, Tóth József. A Szentlőrinc valóban jó otthon. A Paks II-t és a SZEOL-t is megmarták, de a Mórahalomnak sem engedélyeztek pontot, egyedül a Dunaújvárosnak sikerült ott pontot szereznie. Az előző kiírásban az októberi meccsen a HFC játszott otthon, akkor Kökény Tamás és Máté Péter góljaival 2-1-re győzött a Vásárhely. Az április végi szentlőrinci meccsen pedig előbb Tóth Adrián talált be, majd Pataki Zsolt egyenlített és a felek osztozkodtak a pontokon. A mérkőzést, október 14-én, szombaton 15 órától rendezik.

(hfc1912.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.