Közélet

Játékadományt kapott a Petresi utcai Óvoda + FOTÓK

Játékadományt kapott a Petresi utcai Óvoda + FOTÓK

2017. október 3., kedd
Játékadományt kapott a Petresi utcai Óvoda + FOTÓK

Ezúttal több mint 600 játékot rejtett Szeged Óriás Játékgyűjtő Doboza, amelynek tartalmát az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány a Petresi utcai Óvoda gyermekeinek adományozta.

„Két havi rendszerességgel tartunk nagyszabású ingyenes rendezvényeket mesékkel, gyermek mozis matinéval és zenével. Ezeken a programokon állítjuk fel Szeged Óriás Játékgyűjtő Dobozát, amely időről időre megtelik játékokkal, amit egy szegedi intézménynek ajándékozunk” – mondta el hírportálunknak

Karacs Rita

, az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Az alapítvány két éve működik, legutóbb a Dugonics téren I. Tisza parti HACACÁRÉ címmel tartottak szeptemberi jótékonysági programot. „Bölcsődékkel, óvodákkal és védőnői hálózattal működünk együtt és mindig kiválasztunk egy intézményt, ahová elvisszük a játékokat, most Petresi utcai Óvodára esett a választásunk, de már több bölcsődének, óvodának is ajándékoztunk az apróságok legnagyobb örömére” – fogalmazott Karacs Rita. Ez az alkalom azért is különleges, mert több mint 600 játékot adományozhattak jelenleg az óvodának. Az alapítvány kuratóriumi elnöke kifejtette, *-*a játék öröme, az hogy minden kisgyermek játszhasson a legfontosabb az alapítvány munkatársainak. Az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány számára legközelebb október 29-én, vasárnap a Napfény Park Bevásárlóközpontban lehet adományozni, ugyanis az egész napos családi programok mellett egy rekordkísérlet keretén belül lufikból készítik el Szeged legnagyobb „töklámpását”, amely köré a játékgyűjtő dobozt is kihelyezik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.