Közélet

Halász János: a nyugdíjasok is áldozatai a baloldal korrupciós botrányának

Halász János: a nyugdíjasok is áldozatai a baloldal korrupciós botrányának

2017. október 28., szombat
Halász János: a nyugdíjasok is áldozatai a baloldal korrupciós botrányának

Nyugdíjasok is áldozatai Gyurcsány és a baloldal korrupciós botrányának - jelentette ki a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője szombaton Debrecenben sajtótájékoztatón.

Halász János

szerint "hétről hétre újabb megdöbbentő fejlemények látnak napvilágot a Czeglédy-botrányban". A legfrissebb hírek szerint nemcsak diákokat, hanem idős embereket is becsaptak: nyugdíjasokat is dolgoztattak, majd nem fizették ki őket - tette hozzá a frakciószóvivő. Halász János szerint a két legkiszolgáltatottabb munkavállaló a diák és az idős ember, ezért is "felháborító, hogy épp ezt a két korosztályt használták ki és csapták be Czeglédyék". "Ez gyalázatos viselkedés" - mondta a Fidesz-frakció szóvivője megjegyezve: mindeközben Gyurcsány és a szocialisták tovább falaznak Czeglédynek, "holott már lebuktak, hiszen kiderült, hogy Gyurcsány pénzelte Czeglédyt, vagyis Gyurcsány ott áll a cég mögött". A frakciószóvivő annak a meggyőződésének adott hangot, hogy "az eltüntetett pénzekből minden bizonnyal az MSZP és a DK kampányát akarták finanszírozni". "Ezért mondjuk mi azt, hogy a Czeglédy-botrány Gyurcsány és az egész baloldal korrupciós ügye" - fogalmazott Halász János hozzátéve: "és ennek a korrupciónak úgy tűnik, hogy nemcsak diákok, hanem nyugdíjasok is az áldozatai".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.