Közélet

Csintalan Sándor közkincs! – Az MSZP nem kér hűtlen alelnökéből

Csintalan Sándor közkincs! – Az MSZP nem kér hűtlen alelnökéből

2017. október 5., csütörtök
Csintalan Sándor közkincs! – Az MSZP nem kér hűtlen alelnökéből

Csintalan Sándor olyan pártok felett álló közkincs, akit egy párt sem sajátíthat ki saját maga számára. Mi sem tesszük. – így reagált az MSZP Csintalan Sándor azon bejelentésére, hogy ismét visszatáncolna egykori pártja karjaiba – írta meg a Pesti Srácok.

Csintalan

a HVG.hu-nak úgy fogalmazott, „van négy gyerekem, hamarosan jön az unokám, nem akarok itt megdögleni, úgy elmenni, hogy legalább kísérletet nem teszek a változásra. Hajnal egykor arra ébredtem, ha nem teszek semmit, el is égne kezemben a Biblia” – olvasható a

pestisracok.hu

-n. A portálon korábban arról is

beszámoltak

, Csintalan Sándor megpróbált visszakéredzkedni az MSZP-be pártelnöknek, hogy létrehozhasson egy új ellenzéki kerekasztalt. Az egykori szocialista, később fideszes politikus a HVG.hu-nak nyilatkozva arról beszélt, „totál abszurdum, hogy a magyar ellenzék –

Horváth Csaba

után szabadon – ilyen töketlen, azt gondolom, legalább valamilyen gesztust kéne csinálni”. Mint hozzátette, „vagy fölvesznek, vagy nem, de úgy gondolom, fel tudom ajánlani a fantáziámat és képességeimet arra, hogy egy évre megcsináljam a céget”. Úgy tűnik, Csintalan már nem kell a szocialistáknak.

Fotó: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.