Bulvár

Bántalmazta és kirabolta édesanyját

Bántalmazta és kirabolta édesanyját

2017. október 22., vasárnap
Bántalmazta és kirabolta édesanyját

Saját édesanyját bántalmazta és rabolta ki egy helybéli férfi Szentesen. A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették – írja a police.hu

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető szeptemberben és októberben többször pénzt követelt a sértettől, akit összesen hat alkalommal bántalmazott. Az idős asszony ennek hatására készpénzt és arany ékszereket adott át a 63 éves férfinak. A bejelentést követő 2 órán belül, október 20-án 15 óra körül a rendőrök a gyanúsítottat elfogták, majd a Szentesi Rendőrkapitányságra előállították. Az áldozatot a mentőszolgálat kórházba szállította. A terhelttel szemben rablás és súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A szentesi nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.