Hírzóna

Baleset az M43-as autópályán (FRISSÍTVE)

Baleset az M43-as autópályán (FRISSÍTVE)

2017. október 14., szombat
Baleset az M43-as autópályán (FRISSÍTVE)

Két gépjármű ütközött az M43-as autópályán Maroslele közelében, ezért a Budapest felé vezető oldalon csak a gyorsító sáv járható. Személyi sérülés nem történt - írja a police.hu.

Friss (09:35):

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés az M43-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Maroslele térségében, ahol korábban anyagi káros közlekedési baleset miatt volt forgalomkorlátozás.

Korábban írtuk:

Az anyagi káros baleset október 14-én, valamivel 6 óra után történt, az M43-as autópálya 22-es kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy utánfutót húzó személyautónak hátulról nekiütközött a mögötte haladó kisteherautó. A balesetben senki sem sérült meg. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrség a haladó és leálló sávot lezárta, az érintett útszakasz forgalma a gyorsító sávon halad. Kérik a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.