Közélet

Az MSZP 10 forintos üzletet ajánl

Az MSZP 10 forintos üzletet ajánl

2017. október 19., csütörtök
Az MSZP 10 forintos üzletet ajánl

A valódi kérdések a valódi Magyarországról elnevezéssel indít kezdeményezést az Szabó Sándor. Tíz forint jár minden a kormány által kiküldött nemzeti konzultációs kérdőívért egy alapítványnak.

„Akkor, amikor a világban érdekes fordulatokat lehet látni, el kell mondanunk meggyőződésünket, az igazság igenis jobbá teszi Magyarországot” – mondta el

Kozma József

, az MSZP helyi elnöke, a valódi kérdések a valód Magyarországról címmel tartott csütörtöki sajtótájékoztatón. Kiemelte,

Szabó Sándor

országgyűlési képviselő kezdeményezése a „gyűlölet és a hazugság pontjaival” szemben az igazság és az emberség pontjait állítja szembe. Ezért egy olyan kezdeményezést indítanak útjára, amely keretén belül az emberek elmondhatják véleményüket és jótékonykodhatnak is. Szabó Sándor hangsúlyozta, miután a Fidesz útjára indította a nemzeti konzultációt, az MSZP Szeged és Környéke Helyi Szervezete hét kérdésből álló kezdeményezést indít, amelynek „A valódi kérdések a valódi Magyarországról” nevet adták. A kérdőíven többek közt a szegénység felszámolásával, az oktatással, az egészségüggyel és az állammal kapcsolatos kérdések szerepelnek. Az MSZP helyi irodájában várják a kitöltött kérdőíveket, egy a kormány által kiküldött nemzeti konzultációs kérdőív kíséretében, amelyért az MSZP politikusai 10 forintot fizetnek a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.