Közélet

Újabb bukott SZDSZ-es Botka mellett

Újabb bukott SZDSZ-es Botka mellett

2017. szeptember 13., szerda
Újabb bukott SZDSZ-es Botka mellett

A Liberálisok külpolitikai kabinetvezetője írja Botka László, s így az MSZP szakmai programját 2018-ra - írja a nepszava.hu.

Szent-iványi István

személyében újabb bukott SZDSZ-es politikus jelent meg

Botka László

szocialista miniszterelnök-jelölt oldalán. A

nepszava.hu

szerint Liberálisok külpolitikai kabinetvezetője, volt nagykövet a programért felelős, melyet szombaton mutat be a szegedi polgármester. A programtól szélesebb körű ellenzéki összefogást várnak a szocialisták, a szombati rendezvényen így jelen lesznek azok a baloldali szerveztek, akiket Botka még nem mart el teljesen az MSZP környékéről, vagyis a Párbeszéd és az Együtt. Botka nem árnyékkormányt alakít - mint egy háttérbeszélgetésen maga fogalmazott: nem osztogat tárcákat -, hanem a megítélése szerint legfelkészültebb szakemberekkel szeretne megvalósítható kormányprogramot kidolgozni. Ennek jegyében újabb rég leszerepelt baloldali politikust vett maga mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.