Közélet

Tuzson: a "Soros-terv" brüsszeli tervvé válhat

Tuzson: a "Soros-terv" brüsszeli tervvé válhat

2017. szeptember 28., csütörtök
Tuzson: a "Soros-terv" brüsszeli tervvé válhat

Azért fontos kikérni az emberek véleményét a "Soros-tervről", mert annak elemei folyamatosan épülnek be az európai politikába, és a "Soros-terv" brüsszeli tervvé válhat - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában.

Tuzson Bence

közölte: Brüsszel, a "Soros-tervnek" megfelelően, arra törekszik, hogy állandó migránskvóta, elosztási rendszer jöjjön létre Európában. Erre megadta a felhatalmazást az Európai Bíróság is azzal, hogy elutasította Magyarország kvótaellenes keresetét - tette hozzá. A politikus hangsúlyozta: fontos, hogy az emberek véleményt tudjanak nyilvánítani alapvető fontosságú kérdésekben, erről szól a nemzeti konzultáció.

Soros György

célja, hogy Európában megszűnjenek a nemzetek, és egy masszában oldódjanak fel - közölte. A Kossuth Rádió 180 perc című csütörtöki műsorában Tuzson Bence felhívta a figyelmet arra, hogy két országtípus konfliktusa jellemzi az uniót: a bevándorlást támogató, illetve ellenzőké. Kérdés, miként köthető kompromisszum a két fél között, ám az nem lehet a megegyezés eredménye, hogy Magyarország bevándorló országgá váljék - mondta Tuzson Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.