Közélet

Szerencsejáték Zrt.: a játékoskártya a játékosok biztonságát szolgálja

Szerencsejáték Zrt.: a játékoskártya a játékosok biztonságát szolgálja

2017. szeptember 15., péntek
Szerencsejáték Zrt.: a játékoskártya a játékosok biztonságát szolgálja

A Szerencsejáték Zrt. az utolsó negyedévben tervezi bevezetni a játékosok azonosítását szolgáló játékoskártyát, amelynek használatával a cég szerint nőni fog a játékosok biztonsága.

A Szerencsejáték Zrt. (SZ Zrt.) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében hangsúlyozta: a játékoskártya kiváltása teljesen önkéntes, valamint díjmentes. A hagyományos földi hálózatban egyetlen terméknél sem lesz kötelező a használata. A közlemény szerint a kártya elsősorban a hagyományos hálózatban játszó játékosok számára nyújt kényelmi szolgáltatásokat. Lehetővé teszi egyebek között kedvenc lottószámaik megjegyzését, az automatikus nyereményértesítést, sőt a nyereménykiutalást is. A játékosok biztonságát szolgálja, hogy esetlegesen elveszett nyertes szelvényeik után járó nyereményüket kártya nélkül más nem veheti át. A játékoskártya segítségével a kártyabirtokosok egyedi akciókban, promóciókban is részt vehetnek - tették hozzá. Megjegyezték: a szolgáltatás a Szerencsejáték Zrt. felelős szervezési tevékenységét is támogatja, mivel a kártya úgynevezett önkorlátozási funkcióval rendelkezik majd. A kártya először a Szerencsejáték Zrt. saját lottózóiban és kiemelt partnereinél lesz elérhető, és egy papír alapú regisztrációs űrlap kitöltése után kapják meg a játékosok, akik rögtön használhatják is azt szelvényeik feladásakor - közölte az SZ Zrt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.