Közélet

Szemtanú segítségét kéri egy elkeseredett apuka

Szemtanú segítségét kéri egy elkeseredett apuka

2017. szeptember 19., kedd
Szemtanú segítségét kéri egy elkeseredett apuka

Szemtanú megtalálásában kéri a lakosság segítségét egy apuka, akinek gyerekét kutyasétáltatás közben bántalmazták Szegeden.

Szerkesztőségünk segítségét kérte egy apuka, akinek 13 éves fiát 2016. szeptember 20-n, kutyasétáltatás közben a Szilléri sugárút 37/a háza előtti buszmegállóban szidalmazta egy idős nő, majd tettleg is bántalmazta. Az eset délután három órakor történt. A család a szükséges lépéseket megtette, ám szemtanú hiányában egyelőre nem történ előrelépés az ügyben. Az esetet látta egy 30 év körüli férfi, aki rá is szólt az idős hölgyre, őt szeretné megtalálni az elkeseredett apuka, hogy tanúvallomásával segítsen nekik. Aki bármilyen információval rendelkezik az incidenssel kapcsolatban, jelezze az apukának a farkas_csaba@outlook.com e-mail címen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.