Bulvár

Nagy sikerrel zajlott a harmadik SZEHOVA + FOTÓK

Nagy sikerrel zajlott a harmadik SZEHOVA + FOTÓK

2017. szeptember 18., hétfő
Nagy sikerrel zajlott a harmadik SZEHOVA + FOTÓK

Látogatói rekordot döntött a harmadik alkalommal megrendezett Szegedi Horgász-Vadász Piknik és Csongrád Megyei Vadásznap, melyre több mint kétezren látogattak el szombaton a Maty-éri Olimpiai Központban.

"Vendégeink nagy örömmel tették magukat próbára a különböző vadász-és horgászsportokban. A horgászat iránt érdeklődők

Erdei Attila

és

Szegedi György

világbajnoktól tanulhatták el a különböző technikák fortélyait" - közölték a rendezvény szervezői. A napot családi programok kísérték, melyek keretein belül a gyerekek haltelepítéssel várták, illetve sokan horgászvizsgát is szereztek a rendezvény alkalmával. A pikniket kísérő kiállításon a látogatóknak lehetőségük adódott különleges horgász-vadász ereklyék beszerzésére és a gasztronómia szerelmesei sem maradtak élmény nélkül, több mint negyven bográcsban főttek a legkülönlegesebb vadpörköltek és az elmaradhatatlan halászlé. A vadászkutyák munkabemutatója, a STIHL timbersport bemutatója pedig csak tovább fokozta a rendezvény hangulatát és élményeit. A szervezők a jövő évi piknikre is különleges programokkal készülnek az érdeklődők számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.