Bulvár

Migránsokat tartóztattak fel Röszkénél és Ásotthalomnál

Migránsokat tartóztattak fel Röszkénél és Ásotthalomnál

2017. szeptember 21., csütörtök
Migránsokat tartóztattak fel Röszkénél és Ásotthalomnál

Tizenhárom migráns próbált meg Magyarországra jutni Röszkénél, miközben Ásotthalom külterületén 18 illegális bevándorlót tartóztattak fel a rendőrök - írja a police.hu.

A járőrök szeptember 20-án hét migránst tartóztattak fel a röszkei határnál. A csoport tagjai magukat koszovói, illetve török állampolgárnak vallották, azonban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. Szeptember 21-én három koszovói férfit tartóztattak fel Röszke közelében, akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, míg szintén ezen a napon három határsértőt tartóztattak fel Röszke belterületén. A csoport tagjai magukat török állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A járőrök szeptember 21-én 4 indiai és 14 pakisztáni férfit tartóztattak fel Ásotthalomnál. A csoport tagjai sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a határsértőket visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.