Sport

Kosárlabda: amerikai hátvédet szerződtetett a Szedeák

Kosárlabda: amerikai hátvédet szerződtetett a Szedeák

2017. szeptember 22., péntek
Kosárlabda: amerikai hátvédet szerződtetett a Szedeák

Amerikai játékossal pótolja a Naturtex-SZTE Szedeák a DEAC-hoz távozó Ivan Lilovot, Andjelko Mandicék véglegesítették Josh Fortune szerződését.

Augusztus végén írtunk arról

, hogy amerikai kosarast tesztel a Naturtex-SZTE Szedeák. Akkor a 23 éves amerikai hátvéd, Josh Fortune még csak próbajátékra érkezett a Tisza-partra, ám a felkészülési meccseken nyújtott teljesítményével meggyőzte a csapat vezetőit arról, hogy véglegesítsék szerződését. Fortune mellett egy másik külföldi játékost is tesztelt az elmúlt időszakban a Szedeák, ám a Zalaegerszegről elküldött

Braxton Reeves

-re végül nem tartott igényt a vezetőedző. "A két próbázó közül Josh Fortune-ra esett a választásunk, véget ért a próbajátéka, és úgy döntöttünk, hogy őt igazoljuk le, nem Reeves-et. A tesztelés alatt nem nyújtott extrát, de úgy érezzük, hogy van benne potenciál, és ő, valamint a csapat is fejlődni fog. Nagy reményeink vannak vele kapcsolatban, többet láttunk Fortune játékában, mint Reeves-ében" -

mondta a BB1.hu-nak

a Szedeák trénere. A csapat ma délután bronzmérkőzést játszott volna Kaposváron a VII. Orosz László emléktornán, azonban a MAFC hivatalos programja miatt ma délután nem rendeznek helyosztókat, így Juhos Leventéék 16.30-tól a Kassa együttesével játszanak felkészülési mérkőzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.