Hírzóna

Kedden is viharkárokat számoltak fel a tűzoltók

Kedden is viharkárokat számoltak fel a tűzoltók

2017. szeptember 13., szerda
Kedden is viharkárokat számoltak fel a tűzoltók

Egy újszegedi iskolában tűzoltáshoz riasztották az egységeket - közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Negyvenhat embernek kellett elhagynia az iskola épületét kedden délután Szegeden, amikor tűz keletkezett az egyik földszinti osztályteremben. A szegedi egységeket riasztották a helyszínre, a tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzesetben nem sérült meg senki, az épület átszellőztetését követően mindenki visszatérhetett az intézménybe. A hétfői viharkárok felszámolása kedden délelőtt is folytatódott Csongrád megyében. A hétfő éjszakai tíz műszaki mentést kedden további tizenkét bejelentés követte. Legtöbb helyen a kidőlt fák és a leszakadt faágak miatt riasztották a tűzoltókat. Szegeden többek között a Szövő utcában, a Ladvánszky utcában és a Boldogasszony sugárúton végeztek beavatkozásokat a tűzoltók, Hódmezővásárhelyen pedig a Gerle, a Görbe és a Petőfi utcából is érkezett lakossági bejelentés. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.