Közélet

Jövő szerdától újra Bortér a Dóm téren

Jövő szerdától újra Bortér a Dóm téren

2017. szeptember 8., péntek
Jövő szerdától újra Bortér a Dóm téren

Rekord mennyiségű borászattal várja vendégeit az idén már hetedik Bortér. Az őszi bormustra immáron 114 borászatot vonultat fel, jövő szerdától vasárnapig Tokaj-Hegyaljától Villányig az összes hazai borvidék képviselteti magát.

A különleges atmoszférájú fesztivál nyitánya ezúttal is a néptáncosokkal, fogatokkal és hagyományőrző elemekkel tarkított szüreti felvonulás lesz – fejtette ki

Németh István

, a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezető igazgatója. Az impozáns karnevál szeptember 13-án, 17.30–kor veszi kezdetét, a menet a Széchenyi tér - Klauzál tér - Dugonics tér - Árpád tér - Apáthy utca útvonalon érkezik a Dóm térre. A rendezvény egy szórakoztató, de szakmai szempontból is izgalmas kiállítással várja a borok szerelmeseit – ennek keretein belül a szőlészet-borászat történetével és eszközeivel ismerkedhetnek meg a vendégek. Csúcsminőségű gasztronómia mellé intellektuális zenei kínálat dukál: a Bortér dupla színpadán többek között

Horváth Charlie

,

Wolf Kati

,

Kökény Attila

, a Bon Bon és rengeteg pop-rock, jazz és swing előadó szórakoztatja a nagyérdeműt. A napi programok zárását az idén is az Il Silencio jelzi, egy zseniális fúvós quartett formájában, akik a dóm erkélyéről muzsikálnak a vendégeknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.