Vélemény

Hullám

Hullám

2017. szeptember 15., péntek
Hullám

Több a muszlim, mint a katolikus a bécsi általános iskolákban. Az osztrák főváros alapfokú oktatási intézményeibe 32 ezer muszlim és 30 ezer katolikus diák jár – látott napvilágot a megdöbbentő hír. Ütött Európa huszonnegyedik órája. Ami évszázadokon át nem ment fegyverrel, erővel, azt az „új hódítók” elérték „csellel”, az áramlássá duzzadó beszivárgással. Ha minden így megy tovább, hamarosan kisebbségbe kerülnek a keresztény felekezetekhez tartozók Nyugat-Európa országaiban. Amennyiben nem ébred fel a kontinens, nem térnek jobb belátásra politikai vezetői, akkor átrajzolják térképét, újraírják kultúráját, vallását, alap-értékeit, kitépik gyökereit. Mert ők, a hódítók lesznek többen. Úgy tűnik, Bécs már elesett. Buda vára még áll. Most kell nagyon résen lennünk. Akárhogy vicsorog a kozmopolitizmus, akármivel fenyeget a brüsszeli bioelit, most a nemzeti önvédelemnek jött el az ideje. Mert nincs korlát, és nincs visszaút. Aki az első hullámot beengedi, meg kell tennie ugyanezt újra és újra, és mivel a migráció végeláthatatlan tenger, hamarosan arra ébred, hogy a bevándorlók országává változott. Hódoltsággá, ha úgy tetszik. Két évvel ezelőtt lezártuk a határt, bereteszeltük az ajtót, a jog eszközeivel és fizikailag is. Röszkénél megpróbálták ránk törni, de kitartottunk, és azóta sem engedünk. Nem szabad azonban feledni, hogy az előbb a migráció jelenségét, majd a betelepítési kvóták tervét letagadó ellenzéki politikusok, a

Botkák

és a

Gyurcsányok

Röszkénél a támadók pártját fogták. A magyar kormányt, a magyar rendőröket vádolták erőszakkal. Ha rajtuk múlna, kinyitnák a kaput. Aztán néhány év(tized), és több lesz a Musztafa a szegedi iskolákban, mint a László és a Ferenc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.