Közélet

Helyreállt a forgalmi rend a Hősök kapujánál

Helyreállt a forgalmi rend a Hősök kapujánál

2017. szeptember 1., péntek
Helyreállt a forgalmi rend a Hősök kapujánál

Pénteken délre elkészült a Szegedi Vízmű Zrt. a hibajavítással a Hősök kapujánál, valamint a helyreállítás is megtörtént, így a forgalmi rend is helyreállt a rendkívül forgalmas kereszteződésben.

A Társaság augusztus 31-én, csütörtökön reggel kezdte el az ivóvízvezeték javítási munkálatokat egy nagy átmérőjű vezeték sérülése miatt. A hiba kijavítása halaszthatatlan volt. A Szegedi Vízmű szakemberei a lehető legrövidebb idő alatt végeztek a munkával, hogy minél kisebb fennakadást okozzanak az arra közlekedők számára. Az utóbbi hetekben a hosszan tartó szárazság és meleg, valamint az ennek következtében fellépő nagymértékű talajvízszint süllyedés miatt jelentősen megnövekedett a szegedi ivóvízhálózaton a meghibásodások, törések száma. 2017-ben máris több a bejelentett, vagy észlelt meghibásodások száma, mint 2016-ban az egész év során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.