Közélet

HACACÁRÉ: játékgyűjtés, gyermekprogramok a Dugonics téren + FOTÓK

HACACÁRÉ: játékgyűjtés, gyermekprogramok a Dugonics téren + FOTÓK

2017. szeptember 24., vasárnap
HACACÁRÉ: játékgyűjtés, gyermekprogramok a Dugonics téren + FOTÓK

Szegedi óvodásoknak, bölcsiseknek és a régió rászoruló gyermekeinek gyűjtöttek játékokat. A nap során zene, tánc, sok színes program várta a kicsiket és a nagyokat az I. Tisza parti HACACÁRÉ-n a Dugonics téren.

Hagyományteremtő szándékkal, különleges programokkal készült az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány. Gyermekekkel, szülőkkel, családtagokkal telt meg a szegedi tér. Az ingyenes programkínálat része volt szabadtéri gyermek mozis matiné, Teddy Maci Kórház és a Pindúr & Pandúr Színház mesés előadása is. Népszerű volt a legkisebbek körében az arcfestés és a csillámtetoválás. A hangulatot a Csiga duó zenekar fokozta, továbbá a gyermekek fejlesztőtornán, kézműves foglalkozáson is részt vehettek. A napot „Tökmag buli” zárta. A szervezők előzetes kérésének eleget téve, aki csak tehette vitt magával gyermekjátékot, plüsst, könyvet, amelyekkel Szeged Óriás Játékgyűjtő dobozát gazdagították. Az összegyűlt játékokat a helyi bölcsikbe, óvodákba és a védőnői hálózathoz juttatják el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.