Közélet

Bohócdoktorok a Szegedi Repülőnapokon

Bohócdoktorok a Szegedi Repülőnapokon

2017. szeptember 17., vasárnap
Bohócdoktorok a Szegedi Repülőnapokon

A bohócdoktorok ügyességi és váltóversenyen mozgatták meg a Szegedi Közlekedési Társaság buszain érkező 600 óvodást és kisiskolást, akik péntek délelőtt a repülőtérre, a Repülőnapokra csoportokban érkeztek.

A repülést kedvelők számára a Szegedi Repülőtéren szeptember 15-16-17-én három napos nagyszabású Szegedi Repülőnapok és Légiparádé várja a repülés iránt érdeklődőket. Az eseményen a légi csodák, repülőgépek, hőlégballonok mellett részt vesz a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata is. A rendezvény teljes ideje alatt a bohócdoktor standon sok érdekesség mellett lufi hajtogatás, ajándékosztás, bohócorr osztás is lesz. A programról részletes ismertető a

www.karitacio.hu

oldalon érhető el. A jótékonysági alapítvány a Repülőnapokon több ezer ajándékot oszt ki, ezzel is felhívva a figyelmet a jótékonysági szervezetek tevékenységének fontosságára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.