Közélet

Az állatok világnapját ünneplik a Szegedi Vadasparkban

Az állatok világnapját ünneplik a Szegedi Vadasparkban

2017. szeptember 28., csütörtök
Az állatok világnapját ünneplik a Szegedi Vadasparkban

Az állatok világnapját 1931 óta mindig október 4-én, az állatok védőszentje, Assisi Szent Ferenc emléknapján tartják bolygónk legtöbb országában. A Szegedi Vadasparkban ekkor óvodás és iskolás csoportokat várnak, akik érdekes minifoglalkozásokon vehetnek részt 10 és 14 óra között.

A szervezők kérik az intézményeket, hogy előre jelezzék részvételi szándékukat, mégpedig azt, hogy körülbelül mikor és hány csoporttal, osztállyal érkeznek. Október 8-án, vasárnap, szintén az állatok világnapjához kapcsolódóan, családi napra hívnak minden érdeklődőt. Itt szintén a felelős állattartás lesz a téma, ahol gyermekek és felnőttek, egy játékos vetélkedő keretében mutathatják be, hol is tartanak ezen a téren. A legügyesebbek nyereménnyel térhetnek haza, cserébe a vetélkedőn való részvételéért. Szintén vasárnap, 13.00 órától tartják exkluzív, csak az örökbefogadóiknak szóló programjukat, akik támogatásukkal sokat segítenek abban, hogy állataik minél komfortosabban érezhessék magukat. Kérik, hogy aki még nem jelzett vissza – e-mailben ugyanis mindenkit kiértesítettek - hogy eljön a rendezvényre, tegye meg mielőbb, hiszen csak előre tervezve tudnak mindenkinek izgalmas, marandó élményt nyújtani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.