Kultúra

Vonósnégyes varázsolt a Tarjáni Klasszikus Zenei Esten + FOTÓK

Vonósnégyes varázsolt a Tarjáni Klasszikus Zenei Esten + FOTÓK

2017. augusztus 28., hétfő
Vonósnégyes varázsolt a Tarjáni Klasszikus Zenei Esten + FOTÓK

Kulturális programnak adott otthont a Csongor téri Közösségi Ház vasárnap este: a Kosztándi vonósnégyes adott jó hangulatú komolyzenei koncertet a tarjániaknak.

Klasszikus darabokat, köztük

Bach, Vivaldi

és

Mozart

művei mellett filmzenéket is hallhatott a közönség az augusztus végi klasszikus zenei esten. A

Kosztándi István

(hegedű),

Szabó Julianna

(hegedű),

Tuzson Edina

(brácsa) és

Körösi Györgyi

(gordonka) felállású négyesfogat örvendeztette meg a közönséget a Csongor téri Közösségi Ház szervezésében megvalósult kulturális programon. „Ezen az esten minden olyan családot vagy családját vesztett állami gondozottat, nevelőszülős családokat, illetve a Tarjánban élő fiatalokat és időseket is nagy szeretettel vártunk, hogy együtt éljék meg ezt a rendezvényt” – mondta el hírportálunknak

Kothencz János

, a klasszikus zenei estek életre hívója. Kiemelte, hogy a szervezők nem titkolt célja, hogy ne csak a szociális és élménypedagógiai programstruktúrában résztvevők élményét szolgálják a rendezvények, hanem a kultúra népszerűsítését is célul tűzék ki maguk elé. „Azt szeretnénk elérni, hogy számos más programhoz hasonlóan ezek a kulturális szórakozási formát mutató rendezvények, így a tarjáni klasszikus zenei előadó estek is hagyománnyá alakulhassanak és minél több közösségi élményt, programot adhassunk mindazoknak, akiknek van igénye ilyen típusú kulturális programokra” – szögezte le Kothencz János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.