Közélet

Villany és gáz egy helyen Szentesen

Villany és gáz egy helyen Szentesen

2017. augusztus 3., csütörtök
Villany és gáz egy helyen Szentesen

A Nemzeti Közművek ügyfelei kényelmesen, egy helyszínen intézhetik augusztus elsejétől villany és a gázszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket Szentesen.

A közös ügyfélszolgálati irodában a szentesi vagy Szentes környéki lakók nem csak a helyi fogyasztási helyeiket érintő ügyekben kapnak megoldást, de akár az ország más pontján lévő ingatlanjaik energiaszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket is intézhetik, ha a Nemzeti Közműveket választják - közölte a Nemzeti Közművek. A lakosság számára gyorsabbá és kényelmesebbé válik az energiaszolgáltatókkal történő ügyintézés, mert már Szentesen is közös irodában fogadja a szentesi és Szentes környéki ügyfeleket a Nemzeti Közművek áram- és gázszolgáltatója. Szentesen, az áramszolgáltató megszokott helyszínén, az Ady Endre utca 38. szám alatt augusztus elsejétől már nem csak a villamosenergia-szolgáltatással kapcsolatos ügyeket lehet intézni, hanem a gázszolgáltatáshoz kapcsolódókat is. A nyitva tartás is módosul, az áramszolgáltató munkatársai augusztus első napjával kezdődően csütörtökön délután 14-től 18 óráig, pénteken reggel 8 órától 12 óráig fogadják a szentesieket. A gázszolgáltatással kapcsolatos ügyek intézésére hétfőn 8-12 óráig és szerdán 8-18 óráig lesz lehetőség. A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója június 1-jétől további négy és félmillió ügyfél számára érhető el országszerte, a szolgáltató váltás természetesen az ügyfélszolgálati irodákban is kezdeményezhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.